marți, 21 decembrie 2010

Mama Kundalini, Eu sunt Spiritul!

In primul rand va multumesc pentru ca v-ati facut putin timp sa intrati pe blogul meu. Daca ati ajuns aici sa stiti ca nimic nu este intamplator si ca Dumnezeu v-a trimis cu un rost. Toti cautam ceva in viata noastra , de la lucruri si posesiuni materiale. la dragoste, sanatate , impliniri profesionale, bani sau putere. Insa, sunt unii dintre noi care  rezolva cu intelepciune problemele lumesti si incearca pe parcursul intregii lor vieti sa inteleaga ce e cu ei, care este rolul si scopul lor, de unde vin si unde merg, cine este Dumnezeu, unde este El.
Si atunci ei pornesc o intreaga incursiune in stiinta, in parapsihologie, in arta, in cultura, citesc si iar citesc incercand sa isi dea raspuns la intrebarile esentiale existentiale. Acesti oameni se numesc CAUTATORI si sunt mult iubiti lui Dumnezeu pentru ca in toate vietile lor trecute, precum si in cea prezenta, ei au avut si au o singura dorinta, pura si curata , sa il cunoasca si sa il inteleaga pe Dumnezeu. Acestora, in mod special le este dedicat acest blog si toate articolele ce vor fi publicate.
Sa incepem cu inceputul. In interiorul nostru, la baza coloanei vertebrale, in osul sacru ( este numit sacru deoarece oamenii au constatat ca el nu arde la incinerare) se afla in stare latenta, sa zicem potentiala, incolacita in ea insasi de 3 ori si jumatate o energie, depozitata acolo de la Creatie, energie de natura feminina, numita KUNDALINI (de la Kundal= rasucit , in sanscrita). Ea dormiteaza acolo si ne insoteste pe parcursul tuturor vietilor noastre, inregistrand toate actiunile si faptele noastre bune sau rele, asteptand un moment prielnic ca sa se trezeasca, la fel ca Frumoasa din padurea adormita care asteapta sarutul printului.
In prezenta unei persoane care are aceasta energie trezita deja, prin fenomenul de rezonanta , se activeaza si energia Kundalini a CAUTATORULUI . Asta este ceea ce se vi se poate intampla si dumneavoastra daca v-o doriti cu adevarat. Este  REALITATEA asa cum nu ati avut ocazia pana acum sa o experimentati pentru ca practic a fost imposibil. 
Asezati-va confortabil in scaunul sau fotoliul dvs, cu fata catre calculator unde veti avea Atentia catre fotografia din atasament,  palma stanga spre fotografie si palma dreapta o asezati pe corpul dvs pe locurile indicate interiorizandu-va atentia. 


Puneti mana dumneavoastra dreapta pe inima,  si intrebati MAMA KUNDALINI, EU SUNT SPIRITUL?
( de 3 ori), Apoi coborati mana dreapta la incheietura corpului cu piciorul stang , apasand usor si cerand, MAMA KUNDALINI, TE ROG DA-MI CUNOASTEREA PURA ( de 6 ori) . 
Apoi, mana dreapta urca din nou pe Inima afirmand cu toata taria, MAMA KUNDALINI, EU SUNT SPIRITUL  ( de 12 ori) . 
Orice ati facut pana acum si orice ganduri va vin , incercati sa le iertati. Aplecati capul in fata cu barbia in piept, puneti mana dreapta pe frunte si spuneti in interior rugaciunea TATAL NOSTRU . 
Apoi puneti palma dreapta pe fontanela, cu palma in extensie , miscand scalpul ( pielea capului) in sens orar 
( ca si cum ceasul ar fi pe cap cu fata in sus), afirmand MAMA KUNDALINI, da-mi REALIZAREA SINELUI( de 7 ori). 
Ramaneti cu ATENTIA in locul masat si deasupra capului , ochii inchisi , daca vine un gand , spuneti " IERT ACEST GAND " . Incercati sa stati in aceasta stare cateva minute, fara nici un gand. 
Apoi, pe rand , cu fiecare mana , verificati la aproximativ 5 centrimetri distanta deasupra capului ce anume simtiti. in palme si deasupra capului. 
Ar trebui sa simtiti deasupra capului si /sau in palme o briza racoroasa sau mai calduta . Se pot simti si intepaturi in degete. 
Daca ati simtit ceva din toate acestea este un lucru bun, pentru ca tocmai v-ati dobandit REALIZAREA SINELUI.  Un firisor de Energie Kundalini, care dormita in osul dvs. sacru, in Mooladhara Chakra ( primul centru energetic din corpul nostru subtil, microcosmosul ) s-a activat, a strabatul canalul central de energie, Sushumna si s-a unit cu energia cosmica omniprezenta deasupra capului, in centrul energetic Sahasrara 
( denumit si lotusul cu 1000 de petale). Acest experiment este unic nu numai in viata dumneavoastra ci si in vietile dumneavoastre (anterioare) fiind cunoscut in cartile sfinte ca a doua nastere sau nasterea din SPIRIT.
Este un eveniment maret pe care vremurile de azi il permit datorita schimbarilor de mare anvergura pe care le parcurgem. Dumnezeu ne-a dat ocazia aceasta de a ne cunoaste pe noi insine si de a-L cunoaste pe EL.
Retineti  data cand ati facut experimentul pentru ca este la fel de importanta ca si data dumneavoastra de nastere. Pe aceasta nu o veti trece in nici un buletin, ci o veti pastra in inima si memoria dumneavoastra pentru ca este inceputul unei transformari minunate in interiorul dumneavoastra care va va aduce multe binecuvantari.
Puteti repeta acest experiment daca intrati pe site-ul www.realizareasinelui.ro 
 Ori de cate ori aveti un moment liber, puteti sa va asezati intr-un loc linistit si sa repetati experimentul. Incet incet se va instala in interiorul dumneavoastra o stare de liniste, echilibru, pace si armonie interioara.
Va doresc sa aveti o viata minunata si crestere spirituala! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu